Over Mij

Mijn naam is Bart Donkers. Onderzoekend en leergierig ingesteld met een grote passie voor persoonlijke ontwikkeling & leiderschap. Ik streef naar zelfbewustzijn, verbinding, expressie, balans, vrijheid en realisatie van mijn potentieel. Ik gun mezelf ruimte om te onderzoeken wat betekenisvol voor mij is. Ik schuw wezenlijke vragen, stilte en introspectie niet. Dit brengt mij verdieping en steeds nieuwere antwoorden. Tegelijkertijd heb ik oog voor prestatie en resultaatgerichtheid. Ik ben sterk overtuigd van de integrale samenhang tussen lichaam en geest en heb op diepgaande wijzen de eenheid hiervan ervaren; o.a. door diepere gedragspatronen die groei in de weg staan onder ogen te komen. Ik heb geleerd op welke wijze ik leiding kan geven aan mijzelf en veerkracht kan ontwikkelen.

Ik heb een achtergrond in diepte-psychologie, fysiotherapie en arbeidsrevalidatie. Hiermee ben ik deskundige op het gebied van het lichamelijk en geestelijk functioneren - herstel en optimalisatie daarvan - met een expertise in de werking van ons onbewuste. Inmiddels 12 jaar ervaring in het begeleiden van herstel- en veranderprocessen, zowel in de eerste- als tweedelijnszorg als ook vanuit een specialisme in de relatie tussen arbeid en gezondheid en op het snijvlak van mens en organisatie. Persoonlijke-, leiderschap-, team- en organisatieontwikkeling heeft mijn bijzondere aandacht.

Ik werk eclectisch-integratief; d.w.z. ik combineer verschillende methodieken en gebruik technieken op het moment dat zij het meest zinvol zijn, afhankelijk van de situatie, behoefte en opdracht. Vanuit een rust- en ruimte gevende sfeer ga ik onderzoekend en analytisch- intuïtief te werk. Deskundigheid, integriteit, zorgvuldigheid, vertrouwen en respect staan hoog in het vaandel.
Tevens werk ik samen in een netwerk organisatie met verschillende professionals, waarbij dienstverlening op maat aangeboden kan worden en voorgaande waarden alsmede professionele ervaring belangrijke uitgangspunten vormen.

In mijn vrije tijd ben ik graag aan het sporten (jiu jitsu), lezen, schrijven, mijmeren en geniet ik van gezelligheid en samenzijn met geliefden als ook van bewuste tijd alleen en in de natuur. Ik ben een enorme fan van reizen en het ontdekken van nieuwe horizonten. Ik geniet van (bijna) alles wat nieuw en innovatief voor mij is.

Ik gun ieder mens, elk team en elke organisatie het uitleven van zijn of haar potentieel.