Over Mij

Mijn naam is Bart Donkers. Onderzoekend en leergierig ingesteld met een grote passie voor persoonlijke ontwikkeling & leiderschap. Ik streef naar zelfbewustzijn, verbinding, creatieve expressie, balans tussen hoofd en hart, innerlijke vrijheid en realisatie van mijn potentieel. Ik gun mezelf tijd en ruimte om te onderzoeken wat betekenisvol voor mij is en te (leren) luisteren naar mijn intuïtie. Ik schuw wezenlijke vragen, stilte en introspectie niet. Dit brengt mij verdieping en steeds nieuwere antwoorden. Tegelijkertijd heb ik oog voor prestatie en resultaatgerichtheid. Ik ben sterk overtuigd van de integrale samenhang tussen lichaam en geest en heb op diepgaande wijzen de eenheid hiervan ervaren; o.a. door eigen emotionele pijnen en diepere gedragspatronen die groei in de weg staan onder ogen te komen. Ik heb geleerd op welke wijze ik leiding kan geven aan mijzelf en veerkracht kan ontwikkelen.

Ik heb een achtergrond in de fysiotherapie en diepte-psychologie. Hiermee ben ik deskundige op het gebied van het lichamelijk en geestelijk functioneren - herstel en optimalisatie daarvan - met een expertise in de werking van ons onbewuste. Ik heb inmiddels 12 jaar ervaring in het begeleiden van herstel- en veranderprocessen, zowel in de eerste- als tweedelijnszorg als ook vanuit een specialisme in de relatie tussen arbeid en gezondheid en op het snijvlak van mens en organisatie. Persoonlijke-, leiderschap-, team- en organisatieontwikkeling heeft mijn bijzondere aandacht.

Ik werk eclectisch-integratief; d.w.z. ik combineer verschillende methodieken en gebruik technieken op het moment dat zij het meest zinvol zijn, afhankelijk van de situatie, behoefte en opdracht. Vanuit een rust- en ruimte gevende sfeer ga ik onderzoekend en analytisch- intuïtief te werk. Deskundigheid, integriteit, empathie, vertrouwen en respect staan bij mij hoog in het vaandel.

In mijn vrije tijd ben ik graag aan het sporten (jiu jitsu), lezen, schrijven, luieren, mijmeren en geniet ik van gezelligheid en samenzijn met geliefden als ook van bewuste tijd alleen en in de natuur. Ik ben een enorme fan van reizen en het ontdekken van nieuwe horizonten. Ik geniet van (bijna) alles wat nieuw en innovatief voor mij is.

Ik gun ieder mens, elk team en elke organisatie het uitleven van zijn of haar potentieel.