Referenties

 

Bart is inhoudelijk sterk, zijn psychoanalytisch vermogen is groot. Door zijn werkervaring als fysiotherapeut en psycholoog / coach te combineren herkent hij veel herstel belemmerende factoren op zowel het psychische als het lichamelijke vlak. Hierdoor heeft hij het vermogen het totaal plaatje te zien.

Jan, eigenaar revalidatiecentrum

Ik heb veel baat bij de sessies van Bart en leer veel over mezelf. Bart heeft een drive om te leren en daardoor is zijn kennis erg groot. Mijn eigen proces heeft tijd nodig maar in tegenstelling tot een eerstelijnspsycholoog behaal ik betere en blijvende resultaten. Tevens zijn de sessies meer persoonlijk. Gevoelige onderwerpen worden ook besproken en dat gaat goed omdat Bart beschikt over een groot empathisch vermogen en hiermee creëert hij een veilige en vertrouwde omgeving. Ik heb behoorlijk wat behandelaars gehad maar Bart onderscheidt zich op een positieve manier van hen. Daarnaast is zijn betrokkenheid enorm, ik kan Bart dan ook van harte aanbevelen.

Jan, account manager 

Ik heb een jaar met Bart gewerkt aan mijn persoonlijke ontwikkeling en dat is uitstekend bevallen. Hij schept een veilige omgeving, maar blijft kritisch. De coaching sessies vult hij aan met theoretische achtergrond wat ik erg prettig vond. Ik kan Bart van harte aanbevelen!

Martijn, senior manager 

Ik heb Bart als een prettige en vakkundige coach ervaren. Hij verstaat zijn vak, heeft veel achtergrondinformatie en een levensvisie die aansloot bij- en aanvulling gaf op die van mij. M.b.t. mijn burn-out heb ik grote stappen gezet en heeft Bart me inzicht gegeven.

Jeen, sociaal hulpverlener

Door de veilige omgeving die Bart creëert en zijn rustige, niet oordelende houding heb ik het vertrouwen gekregen om aan mijn burn-out klachten te werken.

Noortje, juridisch medewerker

ik heb Bart leren kennen als een rustige, open gesprekspartner en ik heb een groot vertrouwen in hem gekregen. Ik heb vaak opluchting, bevrijding en troost ervaren. Mijn leven zie ik weer met rust en vertrouwen tegemoet vanuit een verdiept zelfbewustzijn.

Jan, zelfstandig ondernemer

Erg prettige begeleiding, professioneel, en verhelderend. Ontzettende steun in de rug. Met goede tips.

Lisa, teammanager wijkverpleegkundige

Bart is een fijne therapeut, leeft zich goed in, kan goed luisteren en weet op een goede manier de knelpunten te benaderen en bespreekbaar te maken. Kortom, goede begeleiding en goed resultaat!

Kees, algemeen manager

De begeleiding heb ik als zeer positief ervaren. Er gaat rust en vertrouwen uit van Bart.

Joke, verpleegkundige

Door de begeleiding heb ik meer inzicht gekregen over mijn valkuilen. Maar ook meer handvatten om meer sturing te verkrijgen. Door naar Bart te gaan kreeg ik alles steeds beter op de rit.

Gea, docente

In het begin was het confronterend en emotioneel vermoeiend. Daarna heeft het geleid tot veel meer rust en daardoor beter leren omgaan met het verdriet.

Anke, accountant

Alles als heel positief ervaren. Erg nuttig en zinnig!

Stefan, ICT specialist