Referenties

Bart is inhoudelijk sterk, zijn psychoanalytisch vermogen is groot. Door zijn werkervaring als fysiotherapeut en psycholoog / coach te combineren herkent hij veel herstel belemmerende factoren op zowel het psychische als het lichamelijke vlak. Hierdoor heeft hij het vermogen het totaal plaatje te zien.

Jan, eigenaar revalidatiecentrum

Zoals dieptepsychologie omschreven stond op de website van Bart klonk het aannemelijk, hoewel ik het niet kende. Een klik ervaren is belangrijk voor mij en door de kosteloze eerste kennismaking is de drempel laag om dat te onderzoeken en om vertrouwen te krijgen. Het grootse cadeau wat ik mezelf gaf was om door te gaan met deze begeleiding. Ik ben het gevecht aangegaan met een van mijn grootste demonen. Van een destructieve omgang met mezelf, naar een gezonde en meer liefdevolle. Ik groeide in zelfbewustzijn. Op een vellige en fijne plek kon ik aan heling werken, ook van vroegere ervaringen. De weg naar en terug van de praktijk maakte mijn hoofd al leeg. Ik ben regelmatig gestopt in de natuur vlakbij en kon reflecteren, dat werkte goed voor mij. De basis is gelegd voor zelfvertrouwen en zelfwaarde en dit mag nog verder groeien. Ik ervaar meer rust en ontspanning. Neem meer ruimte voor mezelf. Iedereen die aan zichzelf wil werken, die een stap wil zetten in persoonlijke ontwikkeling, zelf reflecterend is, een hulpvraag heeft en daar begeleiding bij zoekt, raad ik Bart en zijn diensten van harte aan. Bart is een aangenaam persoon, waarmee je ook kunt lachen.

Ilse, leidinggevende

Bij deze wil ik je nog een keer bedanken voor alle sessies en hoe je me meer inzicht hebt gegeven in mijn persoonlijkheid en hoe die gevormd is. Ik heb hier nog steeds elke dag profijt van, dus dit is ontzettend waardevol geweest.
Ik had beloofd om je te laten weten als er grote dingen veranderd waren, en ondertussen is dat zo. Ik ben begonnen met een nieuwe baan in een erg leuke functie, waar ik veel energie van krijg! Sinds een paar maanden heb ik een weer een relatie. Erg fijn om weer echt met iemand samen te zijn, en als laatste gaat het met mijn rug steeds beter, ik ben zelfs weer aan het hardlopen, iets waarvan ik een tijd dacht dat ik het nooit meer zou kunnen.
Mocht ik weer met mezelf in de knoop zitten dan neem ik zeker contact met je op, voor nu raad ik altijd jou aan als iemand met vergelijkbare problemen op zoek is naar hulp.
Dus nogmaals: ontzettend bedankt!

Mila, manager

Ik heb veel baat bij de sessies van Bart en leer veel over mezelf. Bart heeft een drive om te leren en daardoor is zijn kennis erg groot. Mijn eigen proces heeft tijd nodig maar in tegenstelling tot een eerstelijnspsycholoog behaal ik betere en blijvende resultaten. Tevens zijn de sessies meer persoonlijk. Gevoelige onderwerpen worden ook besproken en dat gaat goed omdat Bart beschikt over een groot empathisch vermogen en hiermee creëert hij een veilige en vertrouwde omgeving. Ik heb behoorlijk wat behandelaars gehad maar Bart onderscheidt zich op een positieve manier van hen. Daarnaast is zijn betrokkenheid enorm, ik kan Bart dan ook van harte aanbevelen.

Jan, account manager 

Bart heeft mij zeer goed geholpen heeft in mijn proces van persoonlijke groei en herstel van vitaliteit. In een aantal analytische sessies heb ik meer zicht gekregen op onbewuste gevoelens, motieven en gedragspatronen, maar ook mijn eigen behoeften. Ik heb geleerd momenten van te grote spanning op tijd te signaleren en waar nodig verandering aan te brengen. De symptomen van een (dreigende) burn-out zijn verdwenen en ik voel mij weer meer 'in charge ' over mijn eigen leven en werken.

Tom, huisarts

Bart luistert en leert je jezelf kennen, hij stelt de juiste vragen en luistert. Zijn aanpak is geheel op maat en elke sessie past hij aan op de situatie op dat moment. Vooral de dieptepsychologiesessies hebben veel indruk gemaakt. Hij heeft me onder andere geleerd veel meer naar mijn gevoel te luisteren. Bart heeft me hiermee niet alleen door mijn burn out geholpen, maar me daarnaast zoveel meer geleerd over mezelf. Ik sta veel sterker en zekerder in mijn schoenen nu en kijk met vertrouwen de toekomst in.

Elisa, consultant

De aanpak van Bart sprak mij vanaf de eerste kennismaking erg aan. Hij combineert theoretische inzichten en uitleg met confronterende vragen en oefeningen. Er zit een duidelijke opbouw en gedachtegang in zijn werkwijze. Hij stemt af waar je behoefte aan hebt en is eerlijk. In een periode, waarin ik me aanvankelijk schaamde over mijn overspannenheid en erg emotioneel was, heeft hij me veel geholpen. Ik kon op relatief snelle termijn re-integreren op mijn werk en ik heb nog elke dag baat bij de lessen die ik geleerd heb. Een prettige combinatie van coaching en therapie.

Lotte, teamleider 

Het is fijn dat iemand als Bart Donkers een stukje met je meeloopt. Het heeft mij nieuwe inzichten opgeleverd, mijn zelfvertrouwen weer doen groeien en mijn levenspad weer doel en richting gegeven. Het traject met Bart Donkers heb ik als zeer waardevol ervaren.

Adriaan, wetenschappelijk onderzoeker

Ik heb een jaar met Bart gewerkt aan mijn persoonlijke ontwikkeling en dat is uitstekend bevallen. Hij schept een veilige omgeving, maar blijft kritisch. De coaching sessies vult hij aan met theoretische achtergrond wat ik erg prettig vond. Ik kan Bart van harte aanbevelen!

Martijn, senior manager 

Ik heb Bart als een prettige en vakkundige coach ervaren. Hij verstaat zijn vak, heeft veel achtergrondinformatie en een levensvisie die aansloot bij- en aanvulling gaf op die van mij. M.b.t. mijn burn-out heb ik grote stappen gezet en heeft Bart me inzicht gegeven.

Jeen, sociaal hulpverlener

Door de veilige omgeving die Bart creëert en zijn rustige, niet oordelende houding heb ik het vertrouwen gekregen om aan mijn burn-out klachten te werken.

Noortje, juridisch medewerker

ik heb Bart leren kennen als een rustige, open gesprekspartner en ik heb een groot vertrouwen in hem gekregen. Ik heb vaak opluchting, bevrijding en troost ervaren. Mijn leven zie ik weer met rust en vertrouwen tegemoet vanuit een verdiept zelfbewustzijn.

Jan, zelfstandig ondernemer

Erg prettige begeleiding, professioneel, en verhelderend. Ontzettende steun in de rug. Met goede tips.

Lisa, teammanager wijkverpleegkundige

Bart is een fijne therapeut, leeft zich goed in, kan goed luisteren en weet op een goede manier de knelpunten te benaderen en bespreekbaar te maken. Kortom, goede begeleiding en goed resultaat!

Kees, algemeen manager

De begeleiding heb ik als zeer positief ervaren. Er gaat rust en vertrouwen uit van Bart.

Joke, verpleegkundige

Door de begeleiding heb ik meer inzicht gekregen over mijn valkuilen. Maar ook meer handvatten om meer sturing te verkrijgen. Door naar Bart te gaan kreeg ik alles steeds beter op de rit.

Gea, docente

In het begin was het confronterend en emotioneel vermoeiend. Daarna heeft het geleid tot veel meer rust en daardoor beter leren omgaan met het verdriet.

Anke, accountant

Alles als heel positief ervaren. Erg nuttig en zinnig!

Stefan, ICT specialist