Praktische informatie

Tarieven

Kennismakingsgesprek (30 min) Gratis
Dieptepsychologie (60 min) € 90,-
Coaching (60 min) € 90,-
Burnout training Op aanvraag
Burnout herstel traject Op aanvraag
Zakelijke tarieven Op aanvraag

Begeleiding kan in geval van therapie en afhankelijk van de zorgverzekeraar deels worden vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Ik werk zonder contracten met zorgverzekeraars. Dit betekent dat de nota eerst zelf voldaan mag worden, daarna zelf ingediend bij de verzekeringsmaatschappij en een gedeelte vergoed wordt.     Het is raadzaam polisvoorwaarden erop na te slaan. Dieptepsychologie valt onder de complementair aanvullende psychosociale zorg. Zorgkosten zijn in specifieke gevallen en onder bepaalde voorwaarden fiscaal aftrekbaar.

Coaching wordt niet vergoed. Bekijk je CAO, vraag HRM of je manager in hoeverre een jaarlijks budget voor persoonlijke ontwikkeling vrij te besteden is, b.v. aan coaching. Vaak is dit het geval. Coaching-kosten zijn fiscaal aftrekbaar voor ondernemers. Voor particulieren zijn coaching kosten aftrekbaar, als het om studiekosten in een leertraject gaat. Het kan interessant zijn de belastingdienst of een belastingadviseur te raadplegen.

Mocht het voorkomen dat je een gemaakte afspraak moet annuleren of verzetten dan graag minimaal 24u van tevoren. Bij annulering minder dan 24u worden kosten in rekening gebracht.

Registratie en lidmaatschappen

BIG-registratie 
JVATN (Jungiaanse Vereniging Analytisch Therapeuten Nederland)
AGB code zorgverlener: 90105019 en 04849835
AGB code praktijk:          90064310 en 04094152
RBCZ