Over Mij

Mijn naam is Bart Donkers (MSc) en ik vorm de spil van de netwerkorganisatie - Bart Donkers Therapie, Coaching en Training.
Dienstverlening op maat met deskundigheid, integriteit, zorgvuldigheid, vertrouwen en klant-tevredenheid als kernwaarden.

Met mijn achtergrond als master of science in de psychosociale gezondheidswetenschappen, dieptepsycholoog en fysiotherapeut ben ik deskundige, met ruime ervaring, in analyse, herstel en optimalisatie van fysieke en psychische gezondheid - met een expertise in de werking van ons onbewuste op gedrag. Daarbij arbeidsrevalidatie specialist, waarmee deskundige in begeleiding bij vraagstukken en verandering op het grensvlak van arbeid, gezondheid, mens & organisatie. Burn-out problematiek is op dit vlak een expertise. Met mijn analyserende vermogen vanuit voorgaande disciplines, kan ik een 'totaal plaatje' zien en het verschil maken in advies en interventie voor mens en organisatie, met het oog op authentiek en duurzaam resultaat.

Ik ben onderzoekend en leergierig ingesteld met een grote passie voor persoonlijke ontwikkeling. Ik streef naar steeds grotere vormen van bewustzijn, vrijheid, verbinding, expressie en realisatie van potentieel. Ik gun mezelf ruimte om te onderzoeken wat betekenisvol voor mij is. Ik schuw wezenlijke vragen, stilte, verdieping en introspectie niet. Tegelijkertijd heb ik oog voor prestatie en resultaatgerichtheid. Ik ben overtuigd van de integrale samenhang tussen lichaam en geest en heb op diepgaande wijzen de eenheid hiervan ervaren; o.a. door diepere gedragspatronen die groei in de weg staan onder ogen te komen. Ik heb geleerd op welke wijze ik leiding kan geven aan mijzelf en veerkracht kan ontwikkelen.

Ik werk eclectisch-integratief; d.w.z. ik combineer verschillende methodieken en gebruik technieken op het moment dat zij het meest zinvol zijn, afhankelijk van de situatie, behoefte en opdracht. Vanuit een rust- en ruimte gevende sfeer ga ik onderzoekend en analytisch- intuïtief te werk. In mijn vrije tijd ben ik graag aan het sporten (jiu jitsu), lezen, schrijven, mijmeren en geniet ik van samenzijn als ook van bewuste tijd alleen en in de natuur. Ik ben een enorme fan van reizen en het ontdekken van nieuwe horizonten. Ik geniet van (bijna) alles wat nieuw en innovatief voor mij is.

Ik gun ieder mens, elk team en elke organisatie het uitleven van zijn of haar potentieel.